GINER SEGUI, JOAQUIN JESUS

Categoria: TITULAR D'UNIVERSITAT
Perfil acadèmic: Doctorat
Departament: TECNOLOGIA, ENGINYERIA I CIÈNCIA D'ALIMENTS
Email: joaquin.giner@udl.cat

Docència

Ensenyament Curs Assignatura
MU en Enginyeria Agronòmica (inter) (R 2019) - UdL 2 TREBALL DE FI DE MÀSTER
Grau en Nutrició Humana i Dietètica - UdL 2 PROCESSAT DELS ALIMENTS
Doble titulació: Grau en Nutrició Humana i Dietètica i Grau en Fisioteràpia 2 PROCESSAT DELS ALIMENTS
Grau en Enginyeria Agrària i Alimentària - UdL 3 TECNOLOGIA DEL PROCESSAT D'ALIMENTS D'ORIGEN ANIMAL
Grau en Ciència i Tecnologia d'Aliments - UdL 3 AMPLIACIÓ DE TECNOLOGIES DEL PROCESSAT D'ALIMENTS D'ORIGEN ANIMAL
Grau en Ciència i Tecnologia d'Aliments - UdL 3 PRÀCTIQUES DE PROCESSAT D'ALIMENTS
Grau en Ciència i Tecnologia d'Aliments - UdL 4 TREBALL DE FI DE GRAU
Doble titulació: Grau en Veterinària i Grau en Ciència i Producció Animal 6 TECNOLOGIA ALIMENTÀRIA
MU en Gestió i Innovació en la Indústria Alimentària - UdL TECNOLOGIA DEL PROCESSAT D'ALIMENTS D'ORIGEN ANIMAL

Recerca

Publicacions Any Autors Tipus
Modeling the Inactivation of Listeria innocua and Escherichia coli in fresh-cut tomato treated with pulsed light 2017 Valdivia-Nájar, C.G.; Martín-Belloso, O.; Giner-Seguí, J.; Soliva-Fortuny, R. Article d'investigació
Dosier electrónico de Industrias queseras (71034-1011) 2011 Joaquín Giner Seguí Publicació electrònica docent
Dosier electrónico Industrias alimentarias (72613-1011) 2011 Joaquín Giner Seguí; Salvador Garza Garza; Sergio Mothe Publicació electrònica docent
Dosier electrónico Control de calidad de los alimetos(71206-1011) 2011 Joaquín Giner Seguí; Sonia Marín Sillué Publicació electrònica docent
Dosier electrónico Control de calidad de los alimentos (2624-1011) 2011 Joaquín Giner Seguí; Sonia Marín Sillué Publicació electrònica docent
Dosier electrónico de Cadena alimentaria, alimentos, seguridad y trazabilidad(100326-1011) 2011 Joaquín Giner Seguí; María José Motilva Publicació electrònica docent
Dosier electrónico Fundamentos de ingeniería alimentaria (LCTA; 71217-1011) 2011 Joaquín Giner Seguí; Salvador Garza Garza; Vicente Gimeno Añó Publicació electrònica docent
Dosier electrónico Técnicas de conservación de los alimentos por métodos no térmicos(12512-1011) 2011 Joaquín Giner Seguí; Olga Martín Belloso; Albert Ibarz Ribas; Vicente Gimeno Añó; Pedro Élez Martínez; Robert Soliva Fortuny Publicació electrònica docent
Modeling within the Bayesian framework the inactivation of pectinesterase in gazpacho by pulsed electric fields 2009 Giner-Seguí, J.; Elez-Martínez, P.; Martín-Belloso, O. Article d'investigació
7 Procesado con pulsos eléctricos, ultrasonidos de potencia y otras tecnologías emergentes (Craig E. y Allan Williams) 2008 Giner Seguí, Joaquín Traducció capítol docent
New kinetic approach to the evolution of polygalacturonase (EC 3.2.1.15) activity in a commercial enzyme preparation under pulsed electric fields 2006 Giner-Segui J, Bailo-Ballarin E, Gorinstein S, Martín-Belloso O. Article d'investigació
Models in bayesian framework for inactivation of pectinesterase in a commercial enzyme formulation by pulsed electric fields 2005 Giner J, Bailo E, Gimeno V, Martín-Belloso O. Article d'investigació
Effect of antioxidants and proteins on the quality of Israeli Jaffa red and blond grapefruit 2005 Gorinstein S, Drzewiecki J, Sivan A, Trakhtenberg S, Katrich E, Giner J, Soliva-Fortunt R, Elez-Matínez P, Martin-Belloso O. Article d'investigació
Reduction of pectinesterase activity in a commercial enzyme preparation by pulsed electric fields: comparison of inactivation kinetic models 2005 Giner J, Grouberman P, Gimeno V, Martín O. Article d'investigació
Lessening polygalacturonase activity in a commercial enzyme preparation by exposure to pulsed electric fields. 2003 Giner J, Gimeno V, Palomés M, Barbosa-Cánovas GV, Martín-Belloso O. Article d'investigació
Procesado de leche mediante aplicación de pulsos eléctricos de alta intensidad de campo 2002 Bendicho S, Giner J, Barbosa-Cánovas GV, Martín O. Article d'investigació
Inactivation of peach polyphenoloxidase by exposure to pulsed electric fields 2002 Giner J, Ortega O, Mesegué M, Gimeno V, Barbosa-Cánovas GV, Martín O. Article d'investigació
Effects of high intensity pulsed electric fields and thermal treatments on a lipase from Pseudomonas fluorescens 2002 Bendicho S, Estela C, Giner J, Barbosa-Cánovas GV, Martín O. Article d'investigació
Effect of pulsed electric fields processing on apple and pear polyphenoloxidases 2001 Giner J, Gimeno V, Barbosa-Cánovas GV, Martín O. Article d'investigació
Inhibition of tomato (Licopersicon esculentum Mill.) pectin methylesterase by pulsed electric fields 2000 Giner J, Gimeno V, Espachs A, Elez P, Barbosa-Cánovas G V, Martín-Belloso O. Article d'investigació
Inactivation of pear and peach pophenoloxidase by pulsed electric fields 2000 Giner, J.; Gimeno, V.; Barbosa-Cánovas, GV.; Martín, O. Acta congrés
Non-enzymatic browning in peach puree during heating 1999 Garza S, Ibarz A, Giner J, Pagán J. Article d'investigació
Rheology of clarified cherry juices 1996 Giner J, Ibarz A, Garza S, Xian-Quan S. Article d'investigació
Colour, sugars and HMF evolution during thermal treatment of apple juice [Evolución del color, azúcares y HMF en el tratamiento térmico de zumo de manzana] 1996 Garza S, Giner J, Martín O, Costa E, Ibarz A. Article d'investigació
Rheological behaviour of kiwi fruit juice concentrates 1995 Ibarz A, Giner J, Pagán J, Gimeno V, Garza S. Article d'investigació
Estudio reológico de lactosuero de cabra 1993 Botargues A, Ibarz A, Giner J. Article d'investigació
Estudio reológico de lactosuero de vaca 1993 Botargues A, Ibarz A, Giner J. Article d'investigació
Evolución del color, por efecto de la temperaturas, en pulpas de fruta 1992 Remacha JE, Ibarz A, Giner J. Article d'investigació
El té: Orígenes y tecnología 1992 Xian-Quan S, Ibarz A, Giner J. Article d'investigació
Intercambiadores de calor de aletas. 1988 Ibarz A, Gimeno V, Giner J. Article d'investigació
Intercambiadores de calor de superficie ampliada 1988 Ibarz A, Gimeno V, Giner J. Article d'investigació
Método de resolución de problemas de conducción de calor en estado no estacionario 1988 Ibarz A, Gimeno V, Giner J. Article d'investigació
La conducción de calor en estado no estacionario. 1988 Ibarz A, Gimeno V, Giner J. Article d'investigació
The colour of some Spanish wines. 1987 Chiralt A, Fito P, Giner J, Maestud P, Pérez V. Capítol de llibre d'investigació
Estudio de accesibilidad de las comarcas de Els Ports de Morella, L´Alt Maestrat, Penyagolosa y Altos Mijares. 1985 Giner J,Cohen G, Arizo JL Informes de treball
Modelo para la optimización del Plan Trienal de Inversiones de la Diputación de Valencia para el periodo 1985-87. 1985 Ferrer L, Caselles A, Giner J, Arizo JL. Informes de treball
La Planificación en el Estado de las Autonomías. 1984 Ferrer L, Caselles A, Giner J, Arizo JL. Informes de treball
Modelo optimizador para la adecuación de la oferata de servicios de taxi. 1984 Cardells F, Arizo JL, Giner J, Soto J, Albero V, Caselles A. Informes de treball